Ponudba

Istrska budjola

eur  -  14,90/1kg

Država

Hrvatski

Regija

Istarska

Razpoložljive količine

1,000 kg

Dostava po kurirju

Ja

Istrska budjola, začinjena z lovorjem in črnim poprom, počasi in dolgo zori na zraku in postane mehka, dišeča delikatesa. V svinjsko vratino se ročno vtira mešanico začimb, nato pa se polni v črevo in mrežo. Suši se v komorah od štirih do šest mesecev, odvisno od velikosti surovine. Zaradi počasnega sušenja in zorenja je tekstura mesa zelo mehka in sočna. Vonj je prijeten in značilen za istrske izdelke.

SESTAVA IZDELKA:

svinjski vrat brez kosti, jedilna sol, začimbe (poper, lovor), antioksidant: natrijev askorbat, konzervans: natrijev nitrit

100 g proizvoda je pridobljenega s sušenjem 176 g svinjskega vratu brez kosti.

Shranjujte pri temperaturi od 0 °C do +12 °C.

PAKIRANJA:

istrska budjola Rinfuzo, istrska budjola 1/2 vp, istrska budjola 80 g map, istrska budjola 230 g map, istrska budjola 500 g map.

Burza hrane priporoča

Pršut

Pršut Ruža

12,50 eur/kg